Referencer


Hotel Britannia
I forbindelse med renovering og tilbygning af Hotel Britannia i Esbjerg har vi udført malerarbejde i værelser og restaurant. I køkkenet er der naturligvis taget højde for, at overfladerne skal være vaskbare og leve op til levnedsmiddelkontrollen.

Syddansk Musikkonservatorium, Esbjerg
Her udfører vi alle former for vedligeholdelse indvendig og udvendig.

Sædden Kirke
En af vores nicher er forgyldning. Bl.a. har vi forgyldt korset ved klokketårnet i Sædden Kirke i Sædding, Esbjerg. Korset er forgyldt med bladguld.

Niels Winther
Det store åbne rum i de gamle bygninger, som er beliggende på Esbjerg Havn, har i tidernes morgen huset de dyr, der kom i karantæne. Rummet er nu forvandlet til lækre kontorlokaler, hvor det dog var målet at bevare de gamle indtryk og de originale søjler. Dette har vi gjort ved først at sandblæse søjlerne, hvorefter de er malet med transparent maling.

Pakhuset, Esbjerg
Den flotte gamle bygning har i 2008 undergået en forvandling fra restaurant til kontor. Vores største udfordring var her at få de gamle søjler til at indgå på en ensartet og harmonisk måde i slutresultatet. Da nogle af søjlerne i forvejen var malet, krævede det et godt stykke arbejde at finde en ny farve, der var magen til.

Esbjerg Kommune
Udvidelse af atriumgåden samt almindelig vedligehold af Rådhuset.

Nedenfor finder du et lille udpluk af billeder af det vi har lavet:

Kontakt os


Malerfirma Vagn Tønder A/S
v/ Tina Nielsen
Håndværkervej 7
6700 Esbjerg

Tlf: 40 18 36 30
Mail: mail@vagntonder.dk
Cvr: 1015 6327 | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top