Forgyldning Marmorering Ådring Dekorationer

Malerfirma Vagn Tønder A/S

Maler Esbjerg med over

55 års erfaring

Vil du have kvalitet, erfarne malere og et eminent slutresultat, kan du med fordel kigge mod Vagn Tønder, din lokale maler i Esbjerg. Med mere end 55 års erfaring og kunder i fokus er du garanteret et godt resultat af dit malerarbejde.

Som malerfirma, er vi specialister indenfor:

  • Maling inden- og udendørs
  • Tapetsering
  • Marmorering
  • Forgyldning
logo enrigtigmaler2 https://vagntonder.dk/maler-esbjerg/

Kvalitetshåndværk hos Malerfirma Vang Tønder

Ved Vagn Tønder har vi mange års erfaring med malerrullen. Vi er et malerfirma, der står inde for vores arbejde. Vores professionelle og erfarne malere yder altid deres ypperste og sørger for, at kunden modtager et resultat af høj kvalitet. Vi er et malerfirma, der følger tidens tendenser, men som stadig har benene solidt plantet på jorden.

Vores malere er dygtige inden for maling, tapetsering, marmorering og forgyldning. Ved arbejde udført af Vagn Tønder malerfirma, kan du altid forvente et tilfredsstillende resultat. Vores malere er dygtige, kommer altid til tiden og går ikke før du er glad.

Respekt og erfaring har man hos Vagn Tønder, hvor man gennem mere end 55 år har betjent en lang række forskellige kunder med en stor variation af opgaver. Der har eksempelvis været maling af restauranten på Hotel Britannia i Esbjerg og at forvandle de gamle bygninger på Esbjerg Havn til lækre kontorlokaler med smukke sandblæste og malede søjler.

Hvorfor vælge et lokalt malerfirma i Esbjerg

Vagn Tønder har eksisteret i Esbjerg i over 55 år og har en lang række referencer i lokalområdet. Hovedværdierne hos virksomheden har altid handlet om kvalitet og punktlighed. Dette gør sig fortsat gældende, så du kan trygt vælge Vagn Tønder som dit lokale malerfirma i Esbjerg.

Vores malere udfører projekter både inden- og udendørs, til erhvervslivet, offentlige institutioner og for private. Vagn Tønder er medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for godt håndværk og gode resultater

Du kan helt uforpligtende kontakte os på 40 18 36 30 eller udfylde vores kontaktformular for et stærkt tilbud – Uanset om det er tapetsering, maling, marmorering, rådgivning eller andre vedligeholdelsesopgaver. Vagn Tønder er dit malerfirma i Esbjerg.