Forgyldning Marmorering Ådring Dekorationer

Malerfirma Vagn Tønder A/S

PÅ UDKIG EFTER EN RIGTIG MALER I ESBJERG?

Et godt slutresultat kræver et godt forarbejde. Det ved vi alle sammen godt, men alligevel bliver det med maling ofte nedprioriteret som værende knap så vigtigt. Alle kan jo male eller tapetsere en væg. Vi ved dog godt, at det ikke nødvendigvis altid er så god kvalitet, det arbejde der udføres af ”enhver”.

Vil du have kvalitet, erfarne malere og et eminent slutresultat, kan du med fordel kigge mod Vagn Tønder, din lokale maler i Esbjerg. Med 56 års erfaring og kunder i fokus er du garanteret et godt resultat af dit malerarbejde.

logo enrigtigmaler2 https://vagntonder.dk/maler-esbjerg/

Kvalitetshåndværk og mange års erfaring

Erfaring og respekt for håndværket vil afspejle sig i resultatet. Vi har sandsynligvis alle prøvet at tapetsere en væg, hvor der bagefter har været buler, folder eller sågar skævheder.

Det samme med maling hvor ”helligdage” og uregelmæssigheder ikke er noget særsyn. Derfor er det vigtigt at vælge en håndværker, der kan sit håndværk og har respekt for det, når du skal have udført malerarbejde. Det gør sig gældende, uanset om der er tale om en simpel væg eller forvandling af et større projekt.

Respekt og erfaring har man hos Vagn Tønder, hvor man gennem mere end 50 år har betjent en lang række forskellige kunder med en stor variation af opgaver. Der har eksempelvis været maling af restauranten på Hotel Britannia i Esbjerg og at forvandle de gamle bygninger på Esbjerg Havn til lækre kontorlokaler med smukke sandblæste og malede søjler.

Hvorfor vælge et lokalt malerfirma i Esbjerg

Der er mange fordele ved at vælge et lokalt malerfirma. Ud over den økonomiske gevinst ved at der ikke skal indregnes transport i udgiften til håndværkeren, støtter man også det lokale erhvervsliv. En lokal maler vil samtidig ofte have udført meget arbejde i lokalområdet, hvor man derved måske kender og har set adskillige referencer inden, man selv skal have udført arbejde.

Vagn Tønder har eksisteret i Esbjerg i 56 år og har en lang række referencer i lokalområdet. Virksomheden blev efter 40 år i 2004 overtaget af ny ejer, som har ført firmaet videre til ikke kun at udføre malerarbejde, men også renovering og entreprenørarbejde. Der er dog ikke blevet slækket på kvaliteten, selv om medarbejderantallet og variationen af opgaverne er vokset. Tværtimod spænder Vagn Tønder over en række kompetente lokale malere, som udfører din opgave til punkt og prikke. Hovedværdierne hos virksomheden har altid handlet om kvalitet og punktlighed. Dette gør sig fortsat gældende, så du kan trygt vælge Vagn Tønder som dit lokale malerfirma i Esbjerg.