Forgyldning Marmorering Ådring Dekorationer

Malerfirma Vagn Tønder A/S

Maler Varde Der udfører enhver type malerarbejde

Maling og tapetsering er ofte en opgave, der bliver nedprioriteret. Det udvikler sig endda for nogle til en meget frustrerende opgave. Som maler i Varde og omegn, forstår vi, at arbejdet kan virke hårdt og besværligt, uanset om det drejer sig om maling eller tapet. Det er arbejde, der falder de færreste let, og samtidig er det også krævende.

Slip for bøvlet og ræk ud til Vagn Tønder. Malerfirmaet fra Esbjerg der med 56 års erfaring gerne kommer dig til hjælp, når du skal bruge en maler i Varde. Mange års erfaring, kvalitetsmedarbejdere og en exceptionel respekt for opgaverne og kunderne præger arbejdet hos Vagn Tønder. Uanset om din opgave er privat eller for dit erhverv, kan du trygt lægge den i hænderne på medarbejderne fra Vagn Tønder.

Vægmaling, Kreativ udsmykning, vedligehold og meget mere

 

Malerprojekter spænder vidt. Der kan være tale om en helt simpel væg, der skal have et nyt lag maling. Der kan også være tale om hele bygninger, der skal renoveres og males. Dertil kommer alle former for kreativ udsmykning såsom forgyldning og marmorering. Vagn Tønder håndterer store som små opgaver for både private og erhverv. I lokalområdet kan du derfor finde en lang række referencer, der vidner om kvalitet, høj respekt for faget og ikke mindst en forståelse for kundernes behov og ønsker.

I 2008 deltog Vagn Tønder i at forvandle Pakhuset i Esbjerg fra restaurant til kontor. Det var en komplet forvandling, som blandt andet indebar at få de gamle søjler til at indgå på en harmonisk måde, hvor den helt rigtige farve først skulle findes.

I Sædden kirke har Vagn Tønder udført et dekorationsarbejde på korset ved klokketårnet. Dette er blevet forgyldt med bladguld, så det de næste mange år står gyldent og skarpt frem.

Hvis du søger en maler i Varde – vælg Vagn Tønder

Vagn Tønder er et gammelt, erfarent firma beliggende i Esbjerg. Gennem 56 år har virksomheden forvandlet rum, bygninger og genstande fra slidt til fantastisk. Både private hjem og erhvervsbygninger har stiftet bekendtskab med Vagn Tønders omhu, flid og respekt. Gennem årene er virksomheden vokset og medarbejderstaben det samme. Den dag i dag udfører virksomheden ikke alene malerarbejde, men også renovering og entreprenørarbejde. Det betyder dog ikke, at der er blevet slækket på kvaliteten. Omhu, respekt og kvalitet er stadig kerneværdier hos Vagn Tønder. Tillid kunde og virksomhed imellem har altid været vigtigt og vil altid være det. Vagn Tønder er din lokale maler i Varde og Esbjerg uanset størrelsen på din opgave, eller om du blot mangler råd og vejledning.