Forgyldning Marmorering Ådring Dekorationer

Malerfirma Vagn Tønder A/S

Tapetsering udført af Vagn Tønder

Tapet kan give liv i et rum. Det kan vise personlighed eller ligefrem være et dekorativt indslag i et ellers ensfarvet rum. Tapet findes i dag i alverdens forskellige farver, mønstre og kvaliteter. Det er en forholdsvis let måde at løfte et rum på uden at skulle i gang med et større malerarbejde.

Selve opsætningen kan dog godt volde udfordringer, hvis man ikke erfaren. Hvis man ikke er omhyggelig, kan tapetet krølle, folde eller falde ned. En god portion snilde og håndelag er ofte nødvendig for at få det til at sidde pænt, lige og regelmæssigt.
Synes du også, opsætningen af tapet lyder lidt uoverskuelig at stå for selv? Det er her, Vagn Tønder kommer ind i billedet. Vagn Tønder er dit lokale malerfirma i Esbjerg. Med 56 års erfaring indenfor alle opgaver fra malerfaget har de styr på alt fra tapetsering til diverse dekorationer som forgyldning, marmorering og maling på væg. Vi er desuden også medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for godt håndværk og gode resultater.

tapetsering-af-væg
maling2 https://vagntonder.dk/tapetsering/

Kreativ udsmykning som marmorering og forgyldning

Hvad end der er tale om tapetsering eller mamorering til en privat eller erhvervsbygning, så vinder kreativ udsmykning frem. Tænk på smukke marmorerede søjler eller et forgyldt kors i en kirke. Forgyldning betyder, at en genstand belægges med guld, sølv eller en slags metal. Typen varierer efter ønsket udseende, holdbarhed og placering af genstanden. I Sædden kirke stod Vagn Tønder blandt andet for at forgylde korset ved klokketårnet. Dette kors blev forgyldt med bladguld.

En anden dekorationsform er marmorering. Dette går ud på at imitere marmor og kræver en helt exceptionel teknisk dygtighed af maleren. Med snilde, dygtighed og omhu er det muligt at imitere marmor fuldstændig. Denne form for dekorationsarbejde har Vagn Tønder ligeledes stor erfaring indenfor.

Vagn Tønder klarer alle former for maleropgaver

Vagn Tønder har eksisteret i Esbjerg gennem de seneste 56 år.  En lang række referencer i lokalområdet vidner om ekspertise, flid og kvalitet. Firmaet blev i 2004 overtaget af ny ejer, som har ført firmaet videre til ikke kun at være et malerfirma. Virksomheden udfører nu således også renovering og entreprenørarbejde. Det betyder dog ikke, at der på nogen måde er blevet slækket på kvaliteten. Medarbejderstab og variation af opgaverne er ganske vist vokset, men ekspertisen og respekten for opgaverne er den samme. Hovedværdierne hos virksomheden er fortsat kvalitet, punktlighed og respekt for ikke kun opgaverne, men også kunderne. Kundernes behov, ønsker og tillid er fortsat i fokus.

Har du blot brug for vejledning og rådgivning i forbindelse med et malerprojekt, står Vagn Tønder også til rådighed. De er på alle måder dit lokale malerfirma i Esbjerg. Kontakt os på telefon 40 18 36 30 eller e-mail mail@vagntonder.dk for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

64590494 2398337593522162 230587791870787584 n https://vagntonder.dk/tapetsering/